Ønsker du en demo?

OPHOLD KONTINUITET

Forudse og undgå afbrydelser i forretningen

Forudse og undgå afbrydelser i forretningen hero image

Kontinuitet i logistikstrømmen

Jo mere tid du har til at forudse risiko, jo flere muligheder har du til at planlægge for at bedst muligt undgå at din forretnings- og logistikstrøm bliver ramt. Selvom ikke alle begivenheder kan afværges, kan avanceret planlægning hjælpe dig med at genoprette hurtigere og vende tilbage til normal drift.

For virksomheder er ikke critical event management bare en “god ting at have”. I dagens globale økonomi er det nødvendigt at have et integreret billede af eksterne trusler mod virksomhedens medarbejdere, aktiver og logistikkæder sammen med andre kontekstuelle oplysninger for at muliggøre rettidig vurdering og operationelle respons.

Reducer risikoen for at sikre kontinuitet

Med bedre forståelse af situationen

“Visual Command Center giver GSOC mulighed for at gøre alt for at styrke sikkerhedsarbejdet til at gennemføre vores overordnede forretningsudviklingsplan. Vores team og dets generelle forståelse af vores forretningsmiljø er afgørende for at sikre kontinuitet i driften, medarbejdernes sikkerhed og aktivsikkerhed.”

— Bob Bernazal, Director of Security, National Oilwell Varco

Læs casestudiet

Forbedre effektivitet og synlighed

Med Everbridge Visual Command Center, integrerer Microsofts globale sikkerhedsoperationscenter 60 separate systemer og datakilder i en interaktiv platform, der giver øjeblikkelig adgang til vigtige oplysninger der er nødvendige for at vurdere risici og handle.

Optimer logistikstrømmen

Det er umuligt at eliminere risiko fra logistikstrømmen, men organisationer kan træffe foranstaltninger for at minimere risikoeksponeringen og endog eliminere risikoen med en omhyggelig planlægning, værktøjer og processer for at foregribe og håndtere risiko mere effektivt.

Reagere pro-aktivt på logistikforsinkelser

En top-ti-global leverandør af transport- og logistikløsninger var nødt til manuelt at undersøge flere områder for at afgøre, om grænseoverskridende ventetider ville medføre forsinkelser. Leverandøren har 50.000 kunder over 30 lande og 1.500 placeringer af deres egne at styre. Ved at flytte til en platform for risikostyring af logistikflow kunne de automatisere forsinkelsesadvarsler og se dem i realtid på en og samme skærm.

Critical Event Management-plattformen

 • FÅ ET FÆLLES BILLEDE AF VIRKSOMHEDEN

  Få et øjeblikkeligt overblik over, hvilke dele af din virksomhed der er påvirket af risiko hændelser

 • FÅ SITUATION FORSTÅELSE

  Vær hurtig at overveje virkningen af truslen

 • GØR EN KOORDINERET RESPONSE

  Automatiser og standardiser responsen

 • OPHOLD KONTINUITET I VIRKSOMHED

  Vær mere proaktiv - implementer planer om at reducere virkningen eller mobilisere ressourcer for at genopprette hurtigere

 • GENOPPRETTE HURTIGERE EFTER AFBRYDELSE

  Find nøgleressourcer og advare de involverede til at handle hurtigere

 • UNDGÅ AFBRYTELSE I LOGISTIK FLOW

  Tag proaktive foranstaltninger for at minimere risikoeksponeringen og undgå risikoen, hvis det er muligt