Ønsker du en demo?

The Power of

Critical Event Management

Critical Event Management hero image

Forretningsmæssige fordele ved Critical Event Management

Everbridge Critical Event Management-platformen er bygget på den sikreste, mest skalerbare og pålidelige infrastruktur for redundans i flere lag for at sikre realtidsdetektering af real-time-trusler, situationsforståelse, integreret respons i en enkelt visning på tværs af virksomheden.

Vores tilgang til Critical Event Management gør det muligt for organisationer hurtigt og sikkert at:

 • Få klarhed om trusler
 • Reducer den tid, det tager at tage handling
 • Minimere omkostningerne ved hurtigt at genoprette normal drift
 • Få et delt operativbillede af hele organisationen

Forrester Research rapporterer, at organisationer med en holistisk tilgang til Critical Event Management er i stand til at minimere virkningen af kritiske begivenheder, moderat eller højt på følgende områder:

 • Beskyttelse af Indkomst
 • Kundens sikkerhed
 • Varemærke og omdømme
 • Medarbejder sikkerhed

FIRE KOMPONENTER I CRITICAL EVENT MANAGEMENT

Overveje. Lokalisere. Agere. Analysere.

Overvej hændelsen

At identificere en trussel, før det bliver for kritisk og forstå, hvordan det kan påvirke aktiver, er en udfordring, som sikkerhedspersonale står overfor. Tidligere var det tilstrækkeligt at have tilstrækkelige data til at foretage præcise forudsigelser. I dag er det modsat – mængden af tilgængelige data er ofte overvældende.

Med stigende kriminalitet, terrorisme, information fra politiskanaler, billeder og videoer, udgivelse i sociale medier og intern information fra egne systemer, er det næsten umuligt at identificere de rigtige signaler blandt al støj. Critical Event Management gør det nemt at samle hundredvis af datastrømme og visualisere information, der er relevant for din virksomhed. Denne kontekstuelle forståelse er afgørende for at se forholdet mellem trusseldata og enkeltpersoner eller faciliteter i fare.

Find nøglepersonale

Når en trussel er blevet identificeret som en kritisk begivenhed, er det næste skridt at lokalisere menneskene::

 1. Hvem kan blive berørt af hændelsen?
 2. Hvem kan svare?
 3. Hvem skal informeres?

Critical Event Management sikrer, at medarbejdere med korrekt certificering og ekspertise kontaktes automatisk for at spare værdifuld tid og minimere fejl under et krisesvar. Derudover kan data fra HR-systemer, WiFi-hotspots, firmaets reservationssystemer bruges til at skabe en profil af, hvor en person var “Sidste placeret” og hvor han eller hun kan være på vej i en samlet visning. Med Everbridges integrerede løsninger kan information visualiseres på et kort sammen med nøgleressourcer som personer, faciliteter og filialer og hjælpe med at bestemme, hvem der faktisk er i fare, og hvem der kan handle hurtigst. Beredskabet er derefter målrettet og mere effektivt.

Standardiser svaret

Minutter kan være afgørende som reaktion på kritiske begivenheder. For at minimere den tid det tager at handle under en kritisk begivenhed, skal organisationer være parat til at følge de etablerede procedurer (SOP’er) i deres platform for kritisk begivenhedsstyring.

Når sekunder er vigtige, kan en Critical Event Management platform automatisere alarmer, digitale tegn og meddelelser baseret på hændelsestype, sværhedsgrad og placering. Øjeblikke som at være i stand til øjeblikkeligt at aktivere et konferenceopkald mellem svargrupper, letter samarbejde og gir hurtigere svartid. Eller tilpassede eskaleringsretningslinjer aktiveres automatisk, hvis en rutine bryder.

Dette hjælper med at forbedre samarbejdet og gør det muligt for organisationer at forstå, hvad der sker, og hvorfor, så de nemt kan håndtere ressourcer, minimere virkningen og forhindre fremtidige begivenheder.

Analyser hændelsen bagefter

Det er ikke ualmindeligt, at responsteam mener, at en kritisk begivenhed er forbi, når den umiddelbare krise er løst. De er trods alt de der ofte risikerer deres liv for at beskytte deres venner, kolleger og virksomhedens varemærke og omdømme.

Men i kølvandet på en kritisk begivenhed er det vigtigt at vurdere effektiviteten af svaret og se efter måder at foretage forbedringer på. Hvilke opgaver tog for lang tid? Hvilke ressourcer manglede? Hvor mange gange reagerede folk hurtigt?

Med vores Critical Event Management-platform er teamets ydeevne, operationelt svar, referencedata og alarmanalyse tilgængelige i systemet i et konfigurerbart panel eller i rapporter til videre analyse. Ved konstant at kigge efter bedre måder at forberede, vil du ikke kun kunne forbedre resultatet, men også styre begivenhederne på en bedre måde. Med de rette historiske data kan organisationer begynde at forudse de relevante responsressourcer, rutiner og aktiviteter for at reducere virkningen.